Huur een professionele webinar studio in Amsterdam

Wil je echt indruk maken met je webinar?
Maak dan kennis met onze virtuele studio's.

Vanuit onze greenscreen studio in Amsterdam, plaatsen we je live in een virtuele studio die ideaal is ingericht voor webinars, livestreams en opnames van presentaties of e-learnings.
De studio is naar eigen huisstijl aan te passen en beschikt over enorme schermen waarop we direct je presentatie en video's kunnen vertonen.

De virtuele studio is ideaal voor:

Wil je meer weten van wat mogelijk is in onze vrituele webinar studio?
Neem gerust contact met ons op, we plannen graag een demo voor je in.

Image

Live Webinar

Wij verzorgen alles om jouw webinar succesvol te laten verlopen. 
Naast de volledige techniek kunnen wij ook zorgen voor het platform en een uitgebeid registratie en ticketing systeem. 
Maar ook streamen naar een al vertrouwd platform of software als Zoom of Teams is geen probleem.

Image

Interactieve Livestreams

Gebruik middelen als polls, Q&A of videoverbinding om de interactie met je publiek op te zoeken. 
De reacties vanuit het publiek kan je direct zien op een van onze afkijkschermen of op de autocue.

Image

Livestream Presentatie

In plaats van de virtuele studio kunnen we je ook direct voor je eigen presentatie projecteren.
Verschijn midden in je eigen powerpoint of keynote presentatie en zie je slides en script voor de lens.
Ook dit kunnen wij livestreamen naar elk platform en kanaal.

Wat klanten over ons zeggen

sherif al-marayatisherif al-marayati
08:23 30 May 23
Fantastische faciliteit voor livestream en erg handig omdat het gemakkelijk te bereiken is vanuit het centrum van Amsterdam. Sterk aanbevolen.
Quinny RobbieQuinny Robbie
09:39 27 Mar 23
Ik wil graag mijn ervaring delen over de studio waar ik onlangs een webinar heb opgenomen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de technologie die beschikbaar was. Het geluid en de beeldkwaliteit waren uitstekend en er waren voldoende faciliteiten waaronder een make-up hoek.Wat ik vooral waardeerde, was de aandacht die werd besteed maar ook dat er meegekeken werd met het script en de regie. De medewerkers van de studio zorgden ervoor dat alles vloeiend verliep en dat er geen fouten werden gemaakt. Maar zelfs als ik per ongeluk een woord verkeerd uitsprak, waren ze hier snel bij en namen we het nog een keer op. Dit was erg prettig en hierdoor voelde ik mij ook erg op mijn gemak.Ik zou deze studio zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en goed georganiseerde plek om een ​​webinar of live events op te nemen. Vooral al de technische toepassingen maken het geweldig voor een virtueel event. Bedankt aan het team voor de geweldige ervaring!
Heidi MoossdorffHeidi Moossdorff
15:16 03 Aug 22
Ik was op zoek naar een witte achtergrond voor mijn filmpjes en die was er. Super strak met ook goede belichting. Aan de verschillende gekleurde rollen te zien aan het plafond is er echter nog veel meer mogelijk. De sfeer van de studio is enerzijds professioneel en anderzijds relaxed door de zithoek waar je lekker wat kan drinken uit de goed gevulde koelkast. Als kers op de taart heeft Tom ook nog een paar mooie foto’s gemaakt tijdens het filmen. Thankx, die kan ik mooi voor mijn social media gebruiken😃. Ik kom zeker terug als ik weer filmpjes op moet nemen voor ‘bekkenbodemcoach4u’.
Peejee DoorduinPeejee Doorduin
19:06 15 Jul 22
Super fijne en betaalbare locatie die goed bereikbaar is met de auto & fiets en ook nog binnen de ring van Amsterdam zit.Parkeren kan meestal op het terrein of via een aanmelding bij de receptie. Het team is flexibel en denkt graag met je mee.Ik heb hier meerdere keren video opnames gemaakt en kan altijd direct aan de slag met de basis licht set die standaard in de studio hangt.Door de snelle en stabiele glasvezel internet verbinding hoef je je geen zorgen te maken over je verbinding tijdens een livestream.
Sjoerd VenrooySjoerd Venrooy
08:43 15 Jul 22
Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Is echt perfect voor onze type shoots. Goed geluid, veel opties qua licht en achtergronden, fijne standaard monitor en Tom is een hele aardige behulpzame vent! Aanrader dus.
G. EvenwelG. Evenwel
17:17 13 Jul 22
Voor ons werk hebben we op verschillende momenten gebruik gemaakt van de studio van Tom. Heel prettig! De studio zelf is mooi, licht etc hangt er waardoor je meteen aan de slag kunt. Ook is het fijn dat de opdrachtgever of klant op een groot scherm mee kan kijken naar wat we filmen. Met de beamer die er hangt projecteren we ook regelmatig een logo of iets anders achter op de muur. Wij zijn heel blij met deze studio zo dichtbij!
de Videomakersde Videomakers
16:02 13 Jul 22
Wij hebben deze studio al een aantal keer gebruikt voor filmdagen met klanten. Alles is top geregeld, van gratis parkeren voor de klant tot aan lampen die al goed staan opgesteld, een goed afkijkscherm, en goede akoestiek.
JS BrautJS Braut
13:36 13 Jul 22
Een hele fijne studioruimte met oneindig veel mogelijkheden. Het personeel is super professioneel, geeft goede technische ondersteuning en denkt oplossingsgericht mee.Echt een aanrader binnen de ring van Amsterdam!
Geke BoschGeke Bosch
14:03 25 Jun 22
Een hele fijne studio waar ik nu tweemaal heb gefotografeerd. Tom denkt erg goed met je mee en staat ieder moment voor je klaar. Legt het e.e.a. goed uit en helpt je ook waar nodig (met opstellen van lampen, rollen ophangen). Echt super.
js_loader

Boek nu een demo van onze Virtuele Studio

Benieuwd naar de mogelijkheden?
We geven je graag een online demo via Zoom.

Image

Een hybride event of livestream op locatie

Organiseer jij jouw online event liever vanaf een andere locatie of op je eigen kantoor? Dan brengen we de livestream techniek gewoon naar je toe. Wij verzorgen livestreams op locatie voor onder andere:

• Online en hybride evenementen;
• Online trainingen en workshops;
• Kwartaalmeetings of ALV’s;
• Registraties;
• Optredens.

Van een eenvoudige registratie met een enkele camera tot een volledige show met acht camera’s inclusief interactie via Zoom en geluid en schermen voor de mensen in de zaal: wij verzorgen de gehele techniek zodat jouw online evenement als een huis staat.

Contact

Heb je vragen of wil je eerst komen kijken of onze foto- en film studio bij jouw productie past?
Bel, app of mail ons gerust!

Telefoon / WhatsApp

E-mail

Adres

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam


Telefoon / WhatsApp

E-mail

Adres

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam