Huur een professionele livestream Studio in Amsterdam

Een livestream webinar, talkshow of online workshop is een ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te delen en een groot publiek te bereiken. En als jij jouw live evenement soepel naar een webinar platform als Zoom, Hangouts of Teams of naar YouTube, Facebook of Instagram wilt streamen, dan helpen we je graag in onze professionele livestream studio in Amsterdam.

In onze livestream studio kun je terecht voor het streamen van:

  • Interactieve webinars;
  • Sales presentaties;
  • Online trainingen en workshops;
  • ALV's en kwartaal meetings.

Kom gerust langs voor een kijkje achter de schermen, we geven je graag een rondleiding door onze  studio waarbij we je meer over alle mogelijkheden vertellen.

Image

Webinar studio huren

Presenteer jij je webinar het liefste vanachter een presentatiedesk of ga je liever voor een meer ontspannen zithoek? Bij onze webinar studio kan het allemaal. We stemmen de studio graag op jouw wensen af, zo weet je zeker dat je de juiste indruk bij jouw publiek achterlaat. We beschikken onder andere over een informele zithoek en een professionele talkshow tafel, maar je kunt ook voor onze greenscreen plaatsnemen. Zo wordt je voor je eigen presentatie geprojecteerd.

Om er echt een show van te maken kunnen we voor grafische elementen in je eigen huisstijl zorgen zoals bijvoorbeeld: naamtitels van sprekers, video overgangen of een aftelklok.

Wat klanten over ons zeggen

Heidi MoossdorffHeidi Moossdorff
15:16 03 Aug 22
Ik was op zoek naar een witte achtergrond voor mijn filmpjes en die was er. Super strak met ook goede belichting. Aan de verschillende gekleurde rollen te zien aan het plafond is er echter nog veel meer mogelijk. De sfeer van de studio is enerzijds professioneel en anderzijds relaxed door de zithoek waar je lekker wat kan drinken uit de goed gevulde koelkast. Als kers op de taart heeft Tom ook nog een paar mooie foto’s gemaakt tijdens het filmen. Thankx, die kan ik mooi voor mijn social media gebruiken😃. Ik kom zeker terug als ik weer filmpjes op moet nemen voor ‘bekkenbodemcoach4u’.
Peejee DoorduinPeejee Doorduin
19:06 15 Jul 22
Super fijne en betaalbare locatie die goed bereikbaar is met de auto & fiets en ook nog binnen de ring van Amsterdam zit.Parkeren kan meestal op het terrein of via een aanmelding bij de receptie. Het team is flexibel en denkt graag met je mee.Ik heb hier meerdere keren video opnames gemaakt en kan altijd direct aan de slag met de basis licht set die standaard in de studio hangt.Door de snelle en stabiele glasvezel internet verbinding hoef je je geen zorgen te maken over je verbinding tijdens een livestream.
Sjoerd VenrooySjoerd Venrooy
08:43 15 Jul 22
Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Is echt perfect voor onze type shoots. Goed geluid, veel opties qua licht en achtergronden, fijne standaard monitor en Tom is een hele aardige behulpzame vent! Aanrader dus.
G. EvenwelG. Evenwel
17:17 13 Jul 22
Voor ons werk hebben we op verschillende momenten gebruik gemaakt van de studio van Tom. Heel prettig! De studio zelf is mooi, licht etc hangt er waardoor je meteen aan de slag kunt. Ook is het fijn dat de opdrachtgever of klant op een groot scherm mee kan kijken naar wat we filmen. Met de beamer die er hangt projecteren we ook regelmatig een logo of iets anders achter op de muur. Wij zijn heel blij met deze studio zo dichtbij!
de Videomakersde Videomakers
16:02 13 Jul 22
Wij hebben deze studio al een aantal keer gebruikt voor filmdagen met klanten. Alles is top geregeld, van gratis parkeren voor de klant tot aan lampen die al goed staan opgesteld, een goed afkijkscherm, en goede akoestiek.
JS BrautJS Braut
13:36 13 Jul 22
Een hele fijne studioruimte met oneindig veel mogelijkheden. Het personeel is super professioneel, geeft goede technische ondersteuning en denkt oplossingsgericht mee.Echt een aanrader binnen de ring van Amsterdam!
Geke BoschGeke Bosch
14:03 25 Jun 22
Een hele fijne studio waar ik nu tweemaal heb gefotografeerd. Tom denkt erg goed met je mee en staat ieder moment voor je klaar. Legt het e.e.a. goed uit en helpt je ook waar nodig (met opstellen van lampen, rollen ophangen). Echt super.
js_loader

Image

Virtual studio

Onze virtuele studio zet je midden in een 3D wereld waarin bijna alles mogelijk is. Hierdoor til je een livestream of online webinar naar een nog hoger niveau. Wij transporteren je live vanuit onze studio naar een hypermoderne nieuwsstudio, een grote zaal, een zonnig strand of een post-apocalyptische stad. Wat je ook bedenkt, wij kunnen het voor je maken.

Image

Een interactieve ervaring

Maak van je webinar een interactieve ervaring door je publiek op een groot scherm zichtbaar te maken, quizvragen en inbelmogelijkheden te bieden of het stellen van vragen te faciliteren. Met onze kennis en expertise helpen we je graag om ervoor te zorgen dat het er fantastisch uitziet.

Image

Een hybride event of livestream op locatie

Organiseer jij jouw online event liever vanaf een andere locatie of op je eigen kantoor? Dan brengen we de livestream techniek gewoon naar je toe. Wij verzorgen livestreams op locatie voor onder andere:

• Online en hybride evenementen;
• Online trainingen en workshops;
• Kwartaalmeetings of ALV’s;
• Registraties;
• Optredens.

Van een eenvoudige registratie met een enkele camera tot een volledige show met acht camera’s inclusief interactie via Zoom en geluid en schermen voor de mensen in de zaal: wij verzorgen de gehele techniek zodat jouw online evenement als een huis staat.

Huur onze livestream studio in Amsterdam

In de onderstaande kalender kun je een datum voor het huren van onze livestream studio bij het Amsterdamse Westerpark reserveren. Na je reservering nemen we contact met je op om je boeking te bevestigen en je wensen te bespreken.

Is de gewenste dag niet meer beschikbaar?
Neem dan contact met ons op, dan kijken we of we iets kunnen regelen!

Contact

Heb je vragen of wil je eerst komen kijken of onze foto- en film studio bij jouw productie past?
Bel, app of mail ons gerust!

Telefoon / WhatsApp

E-mail

Adres

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam


Telefoon / WhatsApp

E-mail

Adres

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam