Huur een greenscreen studio in Amsterdam

Onze studio bij het Amsterdamse Westerpark is zo ingericht dat deze gemakkelijk is om te toveren in een volledig belichte greenscreen studio. Met ons 9 meter brede chroma key opstelling maak je in onze studio met gemak de mooiste greenscreen opnames. Door middel van de aanwezige techniek heb je namelijk ook direct een live key; een direct voorbeeld van het eindresultaat op onze 65” afkijkmonitor.

Onze greenscreen studio is geschikt voor:

Kom gerust langs voor een kijkje achter de schermen, we geven je graag een rondleiding door onze greenscreen studio waarbij we je meer over alle mogelijkheden vertellen.

Image

Greenscreen voor grote en
kleinere producties

Onze greenscreen studio is voor zowel grote als kleinere producties geschikt.Voor de kleinere shoots hebben we een backdrop systeem met groene of blauwe chroma key backdrops van 2.70 meter breed.

Als je grotere opnames wilt of ten voeten uit wilt filmen, dan raden we aan om gebruik te maken van onze grotere greenscreen set-up. Deze is 9 meter breed inclusief een diepe vloer waarop je vrijuit kan bewegen zonder dat er kreukels of scheuren ontstaan.

We hebben met alle details rekening gehouden zodat jij kunt genieten van een strakke greenscreen studio inclusief belichting, optimale akoestiek en gratis parkeren binnen de ring van Amsterdam.

Image

Perfecte greenscreen opnames
door de juiste belichting

Bij greenscreen opnames is een goede belichting essentieel. Daarom is onze greenscreen studio in Amsterdam standaard voorzien van een volledig lichtpakket, hiermee kun je gemakkelijk een pre-lit greenscreen studio huren.  

Image

Ondersteuning

Heb je extra cameramensen nodig, een assistent voor hulp met de belichting of autocue, of wil je de opnames volledig door ons laten verzorgen? Wij kunnen ervoor zorgen dat er een ervaren cameraman, fotograaf, regisseur of assistent bij je opnames aanwezig is.

Image

Live chromakeying

Om direct een live beeld van je eindresultaat te krijgen en er zeker van te zijn dat je een strakke key hebt, bieden we de mogelijkheid om een live chromakey op een 65” afkijkmonitor te hebben. Dit kan bijvoorbeeld ook met een bestaande video of still, zodat je direct een indruk van het eindresultaat hebt!

Wat klanten over ons zeggen

Heidi MoossdorffHeidi Moossdorff
15:16 03 Aug 22
Ik was op zoek naar een witte achtergrond voor mijn filmpjes en die was er. Super strak met ook goede belichting. Aan de verschillende gekleurde rollen te zien aan het plafond is er echter nog veel meer mogelijk. De sfeer van de studio is enerzijds professioneel en anderzijds relaxed door de zithoek waar je lekker wat kan drinken uit de goed gevulde koelkast. Als kers op de taart heeft Tom ook nog een paar mooie foto’s gemaakt tijdens het filmen. Thankx, die kan ik mooi voor mijn social media gebruiken😃. Ik kom zeker terug als ik weer filmpjes op moet nemen voor ‘bekkenbodemcoach4u’.
Peejee DoorduinPeejee Doorduin
19:06 15 Jul 22
Super fijne en betaalbare locatie die goed bereikbaar is met de auto & fiets en ook nog binnen de ring van Amsterdam zit.Parkeren kan meestal op het terrein of via een aanmelding bij de receptie. Het team is flexibel en denkt graag met je mee.Ik heb hier meerdere keren video opnames gemaakt en kan altijd direct aan de slag met de basis licht set die standaard in de studio hangt.Door de snelle en stabiele glasvezel internet verbinding hoef je je geen zorgen te maken over je verbinding tijdens een livestream.
Sjoerd VenrooySjoerd Venrooy
08:43 15 Jul 22
Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Is echt perfect voor onze type shoots. Goed geluid, veel opties qua licht en achtergronden, fijne standaard monitor en Tom is een hele aardige behulpzame vent! Aanrader dus.
G. EvenwelG. Evenwel
17:17 13 Jul 22
Voor ons werk hebben we op verschillende momenten gebruik gemaakt van de studio van Tom. Heel prettig! De studio zelf is mooi, licht etc hangt er waardoor je meteen aan de slag kunt. Ook is het fijn dat de opdrachtgever of klant op een groot scherm mee kan kijken naar wat we filmen. Met de beamer die er hangt projecteren we ook regelmatig een logo of iets anders achter op de muur. Wij zijn heel blij met deze studio zo dichtbij!
JS BrautJS Braut
13:36 13 Jul 22
Een hele fijne studioruimte met oneindig veel mogelijkheden. Het personeel is super professioneel, geeft goede technische ondersteuning en denkt oplossingsgericht mee.Echt een aanrader binnen de ring van Amsterdam!
Geke BoschGeke Bosch
14:03 25 Jun 22
Een hele fijne studio waar ik nu tweemaal heb gefotografeerd. Tom denkt erg goed met je mee en staat ieder moment voor je klaar. Legt het e.e.a. goed uit en helpt je ook waar nodig (met opstellen van lampen, rollen ophangen). Echt super.
js_loader

Huur onze greenscreen studio in Amsterdam

In de onderstaande kalender kun je een datum voor het huren van onze greenscreen studio bij het Amsterdamse Westerpark reserveren. Na je reservering nemen we contact met je op om je boeking te bevestigen en je wensen te bespreken.

Is de gewenste dag niet meer beschikbaar?
Neem dan contact met ons op, dan kijken we of we iets kunnen regelen!

Contact

Heb je vragen of wil je eerst komen kijken of onze foto- en film studio bij jouw productie past?
Bel, app of mail ons gerust!

Telefoon / WhatsApp

E-mail

Adres

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam


Telefoon / WhatsApp

E-mail

Adres

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam