Slide thumbnail

Fotostudio & Filmstudio

Video / Fotostudio

Met een ruime limbowand, een groot afkijk scherm, verschillende achtergrond rollen en een optimale akoestiek is de studio ideaal voor de opnames van video content en fotografie.

VIDEO / FOTOSTUDIO

Meer informatie over wat wij te bieden hebben als video & fotostudio?

Lees meer...

Livestream Studio

Wij beschikken over alle nodige apparatuur, expertise en razendsnel internet voor livestreams, talkshows en webinars. Met ons 65" scherm brengen we je publiek rechtstreeks de studio in.

Livestream Studio

Meer informatie over wat de livestream mogelijkheden zijn?

Lees meer...

De voordelen
van Striking Studio


Centraal gelegen

Binnen de ring van Amsterdam en uitstekend bereikbaar met auto en OV. Binnen 2 min. lopen zit een supermarkt, action, bouwmarkt, borent, autoverhuur, lunch gelegenheden en het westerpark.

Gratis parkeren

Gratis parkeren binnen de ring? Geen probleem!
O.v.v. beschikbaarheid zijn er 2 parkeerplaatsen en ruim (betaalde) parkeergelegenheid.
Er is ook een groot laad perron waar je overdekt kan uitladen en er komt geen trap aan te pas!

Apparatuur aanwezig

We beschikken over een ruim assortiment aan cinema- & fotocamera's, statieven, grip, audio- en licht apparatuur beschikbaar voor verhuur wat we graag voor je klaar zetten.


Ideale Akoestiek

Onze studio heeft de ideale akoestiek voor geluidsopname; perfect voor het opnemen van video content of als podcast studio.
Er zijn in de truss microfoon mounts en XLR kabels aangebracht en we beschikken over microfoons, zenders en audio apparatuur die we graag voor je klaar zetten.

Inclusief Belichting

De studio is standaard uitgerust met op afstand bestuurbare bi-color LED lampen waarmee de wand egaal wordt uitgelicht. Maar als je de lampen anders wilt inzetten, dan mag dat ook.

Inclusief 65" 4K TV

Een grote afkijk van de camera of als scherm in beeld. De studio komt standaard met een 4K 65" TV op een verrijdbaar statief. Aansluiten mogelijk via HDMI, SDI, Chromecast of Airplay.


90 graden limbo

Onze ruime cyclorama wand vloeit naadloos over tussen vloer en muren voor een 'oneindig' effect.
Standaard is de limbo wand wit geschilderd, maar kan ook chroma groen of andere kleuren zijn mogelijk.

Geluidsinstallatie

Met onze 5.1 surround installatie kan je via bluetooth makkelijk je eigen muziek afspelen of gebruik ons Spotify account.

Livestream studio

De studio is ideaal voor livestreams en webinars; we beschikken over alle apparatuur, een razendsnelle internet verbinding en meubilair voor gasten aan tafel of een informele zithoek setting.

Impressie

De koffie staat klaar

Heb je vragen, of wil je even komen kijken?
Bel, app of mail ons gerust!Telefoon / WhatsApp

E-mail


Adres

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam