Rent a professional webinar studio in Amsterdam

Do you really want to impress with your webinar?
Then get to know our virtual studios.

From our greenscreen studio in Amsterdam, we place you live in a virtual studio that is ideally equipped for webinars, live streams and recordings of presentations or e-learnings.
The studio can be adapted to your own house style and has huge screens on which we can immediately show your presentation and videos.

The virtual studio is ideal for:

Would you like to know more about what is possible in our ritual webinar studio?
Feel free to contact us, we are happy to schedule a demo for you.

Image

Live Webinar

We take care of everything to make your webinar successful. 
In addition to the complete technology, we can also provide the platform and an extensive registration and ticketing system. 
But streaming to an already trusted platform or software such as Zoom or Teams is also no problem.

Image

Interactive Live Streams

Use assets like polls, Q&A, or video connection to engage with your audience. 
You can immediately see the reactions from the audience on one of our viewing screens or on the autocue.

Image

Livestream Presentation

Instead of the virtual studio, we can also project you directly for your own presentation.
Appear in the middle of your own powerpoint or keynote presentation and see your slides and script in front of the lens.
We can also livestream this to any platform and channel.

What customers say aboutus

sherif al-marayatisherif al-marayati
08:23 30 May 23
Fantastische faciliteit voor livestream en erg handig omdat het gemakkelijk te bereiken is vanuit het centrum van Amsterdam. Sterk aanbevolen.
Quinny RobbieQuinny Robbie
09:39 27 Mar 23
Ik wil graag mijn ervaring delen over de studio waar ik onlangs een webinar heb opgenomen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de technologie die beschikbaar was. Het geluid en de beeldkwaliteit waren uitstekend en er waren voldoende faciliteiten waaronder een make-up hoek.Wat ik vooral waardeerde, was de aandacht die werd besteed maar ook dat er meegekeken werd met het script en de regie. De medewerkers van de studio zorgden ervoor dat alles vloeiend verliep en dat er geen fouten werden gemaakt. Maar zelfs als ik per ongeluk een woord verkeerd uitsprak, waren ze hier snel bij en namen we het nog een keer op. Dit was erg prettig en hierdoor voelde ik mij ook erg op mijn gemak.Ik zou deze studio zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en goed georganiseerde plek om een ​​webinar of live events op te nemen. Vooral al de technische toepassingen maken het geweldig voor een virtueel event. Bedankt aan het team voor de geweldige ervaring!
Heidi MoossdorffHeidi Moossdorff
15:16 03 Aug 22
Ik was op zoek naar een witte achtergrond voor mijn filmpjes en die was er. Super strak met ook goede belichting. Aan de verschillende gekleurde rollen te zien aan het plafond is er echter nog veel meer mogelijk. De sfeer van de studio is enerzijds professioneel en anderzijds relaxed door de zithoek waar je lekker wat kan drinken uit de goed gevulde koelkast. Als kers op de taart heeft Tom ook nog een paar mooie foto’s gemaakt tijdens het filmen. Thankx, die kan ik mooi voor mijn social media gebruiken😃. Ik kom zeker terug als ik weer filmpjes op moet nemen voor ‘bekkenbodemcoach4u’.
Peejee DoorduinPeejee Doorduin
19:06 15 Jul 22
Super fijne en betaalbare locatie die goed bereikbaar is met de auto & fiets en ook nog binnen de ring van Amsterdam zit.Parkeren kan meestal op het terrein of via een aanmelding bij de receptie. Het team is flexibel en denkt graag met je mee.Ik heb hier meerdere keren video opnames gemaakt en kan altijd direct aan de slag met de basis licht set die standaard in de studio hangt.Door de snelle en stabiele glasvezel internet verbinding hoef je je geen zorgen te maken over je verbinding tijdens een livestream.
Sjoerd VenrooySjoerd Venrooy
08:43 15 Jul 22
Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Is echt perfect voor onze type shoots. Goed geluid, veel opties qua licht en achtergronden, fijne standaard monitor en Tom is een hele aardige behulpzame vent! Aanrader dus.
G. EvenwelG. Evenwel
17:17 13 Jul 22
Voor ons werk hebben we op verschillende momenten gebruik gemaakt van de studio van Tom. Heel prettig! De studio zelf is mooi, licht etc hangt er waardoor je meteen aan de slag kunt. Ook is het fijn dat de opdrachtgever of klant op een groot scherm mee kan kijken naar wat we filmen. Met de beamer die er hangt projecteren we ook regelmatig een logo of iets anders achter op de muur. Wij zijn heel blij met deze studio zo dichtbij!
de Videomakersde Videomakers
16:02 13 Jul 22
Wij hebben deze studio al een aantal keer gebruikt voor filmdagen met klanten. Alles is top geregeld, van gratis parkeren voor de klant tot aan lampen die al goed staan opgesteld, een goed afkijkscherm, en goede akoestiek.
JS BrautJS Braut
13:36 13 Jul 22
Een hele fijne studioruimte met oneindig veel mogelijkheden. Het personeel is super professioneel, geeft goede technische ondersteuning en denkt oplossingsgericht mee.Echt een aanrader binnen de ring van Amsterdam!
Geke BoschGeke Bosch
14:03 25 Jun 22
Een hele fijne studio waar ik nu tweemaal heb gefotografeerd. Tom denkt erg goed met je mee en staat ieder moment voor je klaar. Legt het e.e.a. goed uit en helpt je ook waar nodig (met opstellen van lampen, rollen ophangen). Echt super.
js_loader

Book a demo of our Virtual Studio now

Curious about the possibilities?
We are happy to give you an online demo via Zoom.

Image

A hybrid event or live stream on location

Do you prefer to organize your online event from another location or at your own office? Then we just bring the livestream technique to you. We provide live streams on location for, among other things:

• Online and hybrid events;
• Online training courses and workshops;
• Quarterly meetings or GMM's;
•Registrations;
•Performances.

From a simple registration with a single camera to a full show with eight cameras including interaction via Zoom and sound and screens for the people in the room: we take care of the entire technology so that your online event stands like a rock.

Contact

Do you have any questions or would you first like to see if our photo and film studio suits your production?
Feel free to call, app or email us!

Phone / WhatsApp

E-mail

Adress

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam


Phone / WhatsApp

E-mail

Adress

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam